no presure.


2012 midsommar.

Halloj!
 
Det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig, här tänkte ja ta tag lite i bloggandet och uppdatera er om mina senaster veckorna, men icke. Då kommer de upp massa annat, både mycket skoj men även mindre roligare saker. Nu har vi iaf firat midsommar i detta underbara land, blev ju inte riktigt som hemma i Svedala för här regnade det ju inte som man är van vid att det bjuds på där hemma. Men vi åt gott, dansade runt "midsommarstången" och vrålade snapsvisor så det stod härliga till!! Hade haft en spontanutgång dagen innan så man inte inte i sitt fulla esse plus lite annan nedstämdhet gjorde att runt midnatt kröp jag till kojs. Känns så sjukt att för ett år sedan var vi nästa hela familjen och firade den ihop i Norge och nu sitter man "själv" på andra sidan jorden. Tiden går så sjukt fort just nu och om mindre om en vecka kommer en av tjejerna ha åkt och tre åker exakt om en vecka...shit vad hände? De glada små flickorna som välkomnade mig till Genesis har vuxit upp och blivit stora och ska ut i vida världen! 
 
Nu är det dags att bege mig till skolan, Organisational Leadership står på schemat och det blir assessment skrivning för hela slanten hela dagen! 
 
 
 
 
&Bells
 
 

finaste utmärkelsen man kan få.

Halloj!
Häromdagen var det Antons namngivning och jag var med på ett hörn i Aussie via Skype. Tacka vet ja skype, det gör det så mycket enklare att vara borta ifrån sina nära och kära. Är sedan innan fadder till Emma min brorsdotter men nu blev jag även tilldelad rollen till Anton, min syster son. Med dessa vackra ord gave de mig denna fina utmärkelse;

FADDERBREV

I samband med Antons namngivningsceremoni har du fått äran att

bli utsedd till Antons fadder.

Vi tycker att du är en bra förebild som Anton kan se upp till och lära

sig många saker av på livets långa väg.

Vi hoppas att Anton kommer att känna stort förtroende för dig och

att du kommer att vara en person som han känner sig trygg hos och

kan anförtro sina problem till.

Fadderskapet innebär inte att du förväntas överösa Anton med

gåvor och presenter. Skänk honom istället kärlek och omsorg i

överflöd, för det kan han inte få för mycket av.

Du kommer att betyda mycket för Anton och det är vår tro och

förhoppning att han också kommer att betyda mycket för dig!

Magnus och Maria

2012-06-16



Denna underbart vackra låt spelades under ceremonin och jag tror inte ett öga va torrt!

 

 

&Bells


sorry.

Hej och Hå!!
Här har det varit fullt upp och jag kommer börja uppdatera vad som hänt de senaste två veckorna vilket är grymt mycket! Har en hel del saker på gång nu som inte riktigt är klappat och klart men så småningom så :) Just nu är jag helt förälskad i Ed Sheerans musik! Född 1991 i england och debuterade förra året och hans första album + är grymt!



 

&Bells


RSS 2.0