julmys.

Halloj!

Julmyset har fortsatt i Linköping, på juldagen kom Kicki över till mig som jag inte sett sedan i augusti. Den damen är borta i L.A och pluggar så det fanns en hel del att prata om vill ja lova, haha! Hon kom på häromdagen att det var 18h tidsskillnad mellan oss, godmorgon yxskaft! Sedan tog vi oss vidare till en förfest där ännu mera kära återseende vankades. Kvällen innehöll mycket skratt och konstiga repliker som man dagen efter skrattar ännu mer åt än vad man gjorde på kvällen. Dagen efter var det familjemiddag hemma hos oss på dagen och sedan bakismys hemma hos Sandra.

Sedan har jag hunnit med fika hos syster med moster och morbror, nyårsinhandling med flickorna, myskväll med pänah <3 och massa annat.

I julklapp fick jag av min kära mor, far, syster och bror en "händelserik dag" onsdagen den 28 december. Åhhh vilken dag jag hade, helt fantastisk! Vaknade 05:00 och kunde inte sova (som ett barn på julafton) som tur var visades det först Ice Age och sen Scooby Doo på tv. Tjugo över åtta kom far och "väckte" mig, minns inte när han senast gjorde det och han har nog aldrig gjort det hemma hos mor min iaf. Vi gick ner en sväng på stan och så bjöd han på frukost och sedan gick vi på en shoppingtur för att hitta lite julklappar till mig :). Sedan lämnade han över mig till min syster som tog med mig på stan en sväng, bjöd på en smoothie och sedan bjöd hon på 30min massage och ett besök hos kiropraktorn! När jag var klar där väntade mor på mig och vi gick och åt lunch för att sedan gå till frissan så då bjöd mor på en klippning - bortskämd deluxe!. Efter firssan mötte vi upp min bror som tog mig med för att bowla och ta en öl eller han drack en Cola för han körde...kan nog vara därför han vann rätt överlägset ockås :p Efter bowlingen gick vi en sväng och pratade för att sedan hamna på Mozarella där resten väntade så hela dagen avslutades med att mor och far bjöd oss syskon på middag! Minns inte när jag senast umgicks själv med min bror och definitivt inte när vi fem utan barn och respektive umgicks, mycket mycket lyckad dag <3. Följde med syster ut till Linghem och sov över där så hela dagen har jag busat med Oliva. Nu snart kommer tjejerna över för en myskväll och julklappshazard!


Bells

im been nice.

God Jul!!

Tomten kom även i år så det måste betyda att jag varit snäll även i år :) Nu är jag hemma i linkan och jag måste bara säga att min säng är sååååå skön, haha! Den slår min säng i Brissy med hästlängder! Resan Aussie - Sweden gick galant, första flyget på 8h innehöll mat, mat, mat och film! Magknip deluxe på Singapors flygplats men det var det värt, haha. Stackars magen fick väl sig en rejäl chock efter 5 veckors dieten. Andra flyget var det tänkt att jag skulle hålla mig vaken de första timmarna och sedan sova för att komma in lite i den svenska tiden MEN jag slumrade till i ca 20 minuter medan vi startade vaknade till lagom till maten, hann med en film och sedan var det kört. Försökte mig på Cars 2 men hängde inte med för 5 öre så det var bara att sätta på sig ögonbindeln och luta sig tillbaka..vaknade upp 9h senare och då var det dags för frukost. Vem har sagt att det är jobbigt att flyga? Man får mat och dryck serverad och man kan se film efter film.. inte helt fel! Sista planet var tanken att sova på också men då var man mest exalterad över att man snart var i Sverige igen så det gick käpprätt åt h speciellt när vi fick en söt farbror bakom oss som tjata om vin till frukost! Klockan var 5 på morgonen men gubben på 80+ ville inte ha juice han skulle ha vin, skulle kunna tro han är släkt med mig hahaha. Framme på Arlanda fick jag min efterlängtade korv på pressbyrån och vilken njutning det var. Sedan tog vi tåget hem mot Linköping där min kära mor mötte upp mig med tårar i ögonen - sötaste, hon var så lycklig att jag kommit hem att hon grät <3


Idag har vi varit och firat jul med hela familjen och det har varit så himla mysigt att träffa alla igen. Fick riktig julkänsla idag och det var i sista sekund! Julmat, julmusik, massa julklappar, tomten kom på besök, glögg och massa andra göttigheter. Jag höll mig vaken hela dagen, väldigt trött där ett tag när Oliva somnade i mitt knä under Kalle Anka men jag klarade mig. Fick reda på att Emma 7 år, mitt brorsbarn och gudbarn, har sagt att hon vill bo hos mig om hennes föräldrar går bort vilket vi verkligen inte hoppas sker men vilken gulligsak - då vet man att man är omtyckt <3

Singapores flygplats.


Julaftons frukost med mor <3


Emma & Olivia.



&Bells

thin walls.

God morgon!

Om 1,5h timme är jag på väg till flygplatsen och sedan om ytterligare ett par timmar ja då är jag i luften. Har sovit väldigt gott inatt trodde jag skulle ha mer resfeber men icke! Måste vara för resesällskapet, som för övrigt inte var nervös förut inför flygningar men som nu är det ooops man blis som man umgås? Dock så vaknade jag 05:30 imorse av en mansröst och jag tänkte vad hände nu? Trodde jag drömt så vände på mig men så kom rösten tillbaka. Sedan var det massa andra röster och alltsammans kom från TV i mitt vardagsrum. Till saken hör att jag är ensam hemma så de kunde inte vara min roomies som satt på den. Modig som jag är traskar jag upp och inser att min TV går på, byter kanal och stänger av sig lite hur som helst. Stänger av den ordentligt och drar ut sladden och går tillbaka och lägger mig och somnar om! Intalar mig själv att spöken de finns inte, måste vara grannen de har ju väldigt tunna väggar här i Australien!

Vart nästa blogginlägg skrivs, ja det får se!

&Bells

the last and the first.

Halloj!

Allting är färdigpackat och förberett inför imorgon! Sista kvällen ska spenderas nere vid vårt BBQ-område med tjejerna, massa mys. Fjärilarna i magen har redan börjat flyga runt i magen inför flygningen imorgon men ser faktist fram emot det. Få kura upp sig i flygplansstolen och se på film efter film med underbart resesällskap som är lika sugen på film som jag! Sedan har vi ju redan börjat planera alla våra äventyr vi ska ut på när vi kommer tillbaka men först ser jag fram emot att spendera 2 veckor hemma i Linkan med familj och vänner!

Första julklappen för julen 2011 fick jag idag av min underbara Maddie, den kvinnan mina vänner är en unik person som jag kommer hålla hårt i livet ut! Kan ni gissa var det va?
tjuvkika inte!! ;)


Jag gissade rätt på första försöket...gör du det med??










Finns även lite stickers och andra roligheter som man kan fylla den med. Här kommer alla våra upptåg att dokumenteras så jag kan titta och läsa den när jag blivit senil!

&Bells

all done.

Halloj!

Today is all done! Färdig med allting i skolan för detta år och tog mig en shoppingrunda efter skolan och hittade både en juldagsklänning och en nyårsklänning! Sedan är jag i princip klar med alla julklappar idag också bara lite lite kvar att shoppa men det löser jag imorgon eller på onsdag :) väska är även den packad och klar nu, eller iaf så långt det går att packa fyra dagar innan man reser! Hann även med en sväng ner till gymmet förut och cyklade en stund, det är väldigt skönt med ett gym så nära!!

Här är vårt gym!

Motivationsmaskinen samt maskinen som förser oss med en kall Cola på en varm bakisdag!


Ikväll kör vi en lugn mysig filmkväll här i Aussieland!

&Bells

stolt moster.

Halloj!

Vilket underbart slut på denna sista vecka i Brissy! Först ett samtal med fina Sofia som berättade om alla planer inför nyår, festen kommer bli succé! Utan deras egna partyfixare har de styrt upp allting galant, lite småpill kvar men det löser jag! Sedan blev det lite spontant en skypedejt med min älskade syster och hennes dotter som är fantastisk! Hon visade mig snön som kommit, hon lät mig titta på saltkråkan som de tittade på, jag fick se granen och alla fina paket som låg under den, hon lät mig smaka på lite tårta men bäst av allt var nog när hon sjöng hela blinka lilla stjärna för mig..då blir man som moster stolt! Hittade lite roligt läsning också angående hur folk utifrån ser på Sverige; http://www.slate.com/articles/arts/culturebox/2009/12/nordic_quack.html

tjorven!



Hur söt får man va? Tårtan var riktigt hård så hon fick ta i ordentligt när hon skärde en bit åt mig!


Nu är det läggdags och imorgon är det sista dagen i skolan för detta år! Ha det bra mina vänner,



&Bells

deo in public.

Okej att det är varmt i Australien men inomhus i alla offentliga byggnader är ACn på som kallast så där går det ju inte nöd på en så att vara rädd för att svettas i skolan och lukta illa det behöver man inte vara rädd för. Ändå har jag upptäckt att det finns en del killar som måste bättre på sin deo lite då och då under skoldagen och det är ju iof inte fel, bara bra att de bryr sig om sin hygien men det är ju inte som att de svettas bort den i skolan.. eller?! Jag är ju frusen av mig från början men jag tror ingen kan säga att det är varmt i skolan, förutom Bella men hon sitter ju i en datasal hela dagarna så det räknas inte.. Men det som förvånar mig mest är att de kan spruta på sig deon lite överallt förutom på toan verkar det som. Helt plötsligt står man i korridoren ser en kille smyga ut från klassrummet kollar sig lite snabbt omkring, sprut sprut, så är det klart och han går tillbaka in i klassrummet som inget hänt. Det ser så fantastistk roligt ut och vissa bara sprutar hej vilt i datasalen och så lämnar de rummet med en grov lukt av deo som gör att det tåras i ögonen. Återigen bra att de bryr sig om sin hygien men det är lite roligt att de går runt och sprutar deo hej vilt, det är iof godare än när det luktar tåfis!

Over and out


&Bells

red party.

Våra hyresvärdar bjöd på ett "Red Party" för alla som bor här på Genesis. Tanken var att vi som bor här skulle träffas så skulle man om man ville bjuda på något som var typiskt för sitt eget land, vilket resulterade i att vi gjorde köttbullar!
De hade pyntat upp vårt Bbq-område riktigt fint med allt i julens tecken...
smakade lite norskt smörebröd som Ewelinas mamma gjort!




Igår var vi på födelsedagspartaj hos Madde och Todd och det var riktigt trevligt och lite tokig. Taxiresan dit tog 30min extra för vi råkade säga fel adress till taxin, vår Godisgurka som ja gjort såg helt missbildad ut när Madde tog bort folien (men hon blev glad ändå, huvudsaken :) ), det försöktes spela kortspel med jumbokort men det gick inte för mycket som pågick runt omkring sedan bjöds det på fantastiskt goda vårrullar! Blir att köpa sånna nästa år när man är tillbaka, haha! Maddes kille Todd tycker att en av de bästa sakerna med Sverige är rostad lök och något av det mest konstigaste med Sverige är att man inte skär upp pizzan! Varför gör man inte det liksom? Good point! Hahaha så roligt att se hur folk utifrån ser på Sverige. Några grabbar menade på att om man åker till Sverige ska man vara brunett för då får man alla tjejer för det finns till mestadels bara blonda män i Sverige...hmmm kan jag nog inte riktigt hålla med om men det är så de upplevde Sverige när de var och hälsade på!

Godisgurkan innan taxifärden! (Hittade inga tandpetar i affären så den fick lite aussistyle på sig med massa ormar! :) )


&Bells

less then 1 week.

Halloj!

Om mindre än en vecka är jag återigen på svensk mark. Ska bli så himla mysigt att få träffa alla efter nästan 3,5 månad! Jag har redan kollat upp filmerna som visas på planen och planerat vilka ja ska se, eller jaa på det andra flyget finns det så många bra filmer så vet inte hur jag ska välja och sedan så måste jag ju sova någon gång också så man inte är helt förstörd när man kommer hem, MEN sånt löser sig alltid! I fredags fick jag ett litet ryck och städad hela rummet väldigt nogrannt och passade på att möblera om lite (så gott det går i mitt lilla rum) men fint och bra blev det, känns mycket större nu! Fixade även iordning en liten julavdelning också för att försöka skapa julstämning!


I tisdags var vi på bio och såg den nya filmen New Year's Eve som har premiär i Sverige på juldagen tror ja, gå och se den! Verkligen en jättefin film som kommer bli en sån här mysigt film som man kan se varje år för att skapa lite härlig jul och nyårskänsla!

Nu kommer snart Bella och Madde över så ska vi göra lite svenska köttbullar att bjuda på idag när våra hyresvärdar bjuder på en liten tillställning nere vid poolen.

&Bells

sötaste tärnan <3

Hon är så lik moster ;)


&Bells

sankta lucia.

Glad Lucia på er alla!

Hoppas ni firar Lucia ordentligt! Själv bar jag en glitterknut till skolan, lyssnade på julmusik medan jag pluggade och när jag kom hem tog jag ett dopp i poolen med glittret på huvudet!


Gjorde klart alla mina assessment för ett ämne idag, känns otroligt skönt! Läraren ville dock kolla igenom det över helgen så ska in till skolan ändå på måndag. Det är iof skönt för är det något man missat har man tid att fixa det. I det andra ämnet Risk Management håller jag på att skriva Risk Register, Risk Treatment Schedule and Plan samt en Risk Action Plan för två företag. Sedan är jag i princip klar med det också och då är det loooooov!

Nu blir det plugg sedan zumba och årets lucia avslutas i biosalongen med filmen New Year´s Eve.


&Bells

tenacious d.

Halloj!

I lördags var det allstå dags för mitt första betaljobba här i Aussie och det gick galant måste jag säga, så nu har jag anmält mig till lite mer jobb när jag kommer tillbaka efter nyår!

Det var ett himla meck när man kom dit, först var det en lång kö för inregistering och hämtning av T-shirt sedan var det en lång kö för att få wristbands och sedan en kö för att lämna in väskan och sedan var det en uniformscheck innan man fick gå området. De var väldigt noga med att inga tatuteringar fick synas, inga piercingar, endast två örhängen i öronen , inget naglack osv. Inne på ställe var det ju inte lättast att hitta "sin" bar bland alla barer som låg där men tillslut hittade vi rätt, Madde och jag skulle jobba i samma. Vi hade blivit tilldelade rollen "server" vilket innebar att vi enbart blandade drinkar och hade inget med kassan att göra, skönt! Slippa tänka på alla deras mynt och växel och hej och hå. Smidigt såg det ut till en början att vara. En tjej skötte ölen genom en maskin, körda fram fyra glas tröck på en knapp och vips så var det fyra välfyllda ölglas klara att serveras. När drinkarna skulle göras behövde ja bara hålla glaset under flaskan som hängde i en mackapär trycka på en knapp och vips så att rätt volym hamnat i glaset. Problemet var bara att maskinen till soft drinksesn gick sönder så det enda vi hade att blanda med vad sprite och cola. Vet inte hur många flaskor (med skrivkork) som jag öppnade den kvällen men röd/blå i handen det var dagen efter! Inget jätteavancerat så Elin´s första jobb i baren gick galant fick t.o.m. dricks men den glömde jag såklart när jag gick.

Kan ju inte säga att jag lyssnat på Foo Fighters så mycket i mina dagar så jag tyckte att Tenacious D var bättre, deras låtar kände jag ju igen :) Väldigt soft att jobba när man hör bra musik och Madde hon hade ju redans tur för hon kunde ju se hela konserten från sin position. Iof hade jag stått där hade jag ändå inte kunnat se något för jag var så koncentrerad på att fylla glasen, är mer van att tömma dem. Men en san bartender som hon är så spacade hon ju till det och korsade händerna och fyllda flera glas samtidigt (ja försökte med två samtidigt men gick ju bara långsammare, haha) och så kunde hon titta upp medan hon hällde en annan stirrade sig ju blind på det där glasen..haha!

Om man ser det ur ett event producent perspektiv så var det ett par saker jag tänkte på. De hade jättebra med security vid alla ingångar och vid de flesta barerna. Eventet i sig var inte enbart för 18+ så att förenkla det hela så gav dem de som var över 18 ett gult wristband. Fortfarande var vi tvugna att ibland dubbelkolla när de köpte alkohol med det hjälpte även security guardesen till med! Efter eventet var det massa poliser som hjälpte till att se till att alla gick rätt. Var det någon som gick fel sa herr konstapel till. I Sverige har jag aldrig sett att de hjälpt event organisatörer på detta sätt i Sverige är det mer vanligt att man ser "vanliga" staff members eller voluntärer som sköter detta. Pluspoäng till aussiepolisen!! De hade även organiserat flera bussar som gick till närliggande städer + till tågstationen. Tågstationen låg ca 5min bort med bil (om inte kortare) men man var tvungen att gå bredvid en stor väg så ist för att låta massa fulla människor traska dit bort så hade de alltså satt in bussar, mycket säkert och bra!

Nu är det dags att plugga lite till så jag blir klar någongång så jag kan jobba på min bränna nu när solen är tillbaka! Förhoppningen om att vara klar innan veckan är slut så jag slipper skolan nästa vecka är stor! En sväng ner till gymmet blir det också, måste göra plats inför all julemat jag ska äta hemma i Svedala - om mindre än 2 veckor är jag hemma.


&Bells

pink ribbon.

Halloj!

Har precis satt ihop sista delen i vår första assessment i Operational Management. Jag, Ewelina, Emelie och Camilla har gjort ett fantastiskt fint arbete med att planera en välgörenhetskonferens och vi har utgått från välgörenhetsorganisationen Pink Ribbon - bröstcancer. 44 sidor + 3 bilagor landade hela arbete på vilket jag anser är grymt bra jobbat! Imorgon blir det att  läsa igenom hela arbetet och göra de sista justeringarna sedan är det bara att ladda upp det så är det bara att bocka av första assessmenten för detta block!



Om exakt två veckor sitter jag och ser någon film uppe bland molnen för då är jag på väg hem till Sverige. Ska bli så kul att få träffa alla som man inte sett på lite mer än 3 månader och det ska bli så himla gott med julmat! Jag och Madde går ju på en sträng diet nu innan vi åker hemåt mot Sverige så det kommer bli extra gott att få trycka i sig alla gottigheter som väntar på mig där hemma! Kommer bli 2 intensiva veckor innan det är dags att sätta sig på planet tillbaka ner hit och då är ju även Maddes fina syster med oss på resan!

&Bells

popsy.

Hahaha har ni sett att Polly (godiset) har lanserat i Norge under namnet Popsy?? (Tore du har troligen sett dessa reklamfilmer). Det här är iaf de reklamfilmerna som rullar i Norge för att promota Popsy;

 

 

 

Hahaha, jag tycker den är jätteroliga :) Mycket bra avbrott i studierna!

&Bells


foo fighters.

Halloj!

Wohooooo, svampen ska flytta till andra sidan baren i helgen! Fick precis reda på att jag ska jobba på Foo Fighters konsert i Gold Coast på lördag, woop woop! Första betaljobbet sen jag kom ner och det kommer bli grymt! Sidan som jag registrerat mig på har fler event nästa år så då kan man ju jobba några helger och tjäna lite cash! Förband till Foo Fighters är Tenacious D, kan ni tänka er vilka heta fulla män som kommer komma? :)


Foo Fighters


&Bells

rain,rain and some more rain.

Halloj!

Aussierna är la för roliga gällande deras geografiska kännedom utanför deras egna kontinent. Detta
läste ja i tidingen på vägen hem igår under rubriken "overheard";

Girl 1: "Im Travelling to Europe next year."
Girl 2: "Whereabouts in Europe?"
Girl 1: "Canada"

Just nu har vi kommit in i en regnperiod som iof passar nu när det är massa plugga MEN saknar solen och dess värme. Det är alldeles för kallt nu hade till och med jeans igår till skolan! Idag ska jag trotsa kylan och åter igen ha klänning men sjal och extra tröja får jag packa ner till skolan annars lär ja bli en ispinne. Enligt väderleksrapporten så ska solen komma tillbaka nästa vecka så då blir det att plugga vid poolen så gott det går!!

Ta hand om er,

&Bells


6 december.

Halloj!

Och där fick jag reda på vart min hisskräck kommer ifrån, börjar förstå mitt liv mer och mer nu när jag tittar på Sunes Jul, haha! Har ni sett monstret som kommer upp i hissen? Kan se mig själv som fyraåring skrika och krypa upp i mammas knä när den scenen var!


Operational Management och lite konferensfixande står på schemat idag, hoppas nu bara på att trapporna i skolan är öppna så jag slipper hissen haha. Ha det fint!

&Bells

stereosonic 11.

Halloj!

OMG! Så himla grym dag, fullspäckad med massa massa grym musik! Tappade bort alla hela tiden så mestadels i början så var jag själv och rockade. När det är festival så gör det inte så mycket för man kan rocka gärnet ändå! Dock var det tråkigt att jag inte fick vara med älskade Madde när LMFAO spelade men jag tänkte på henne och körde vår dans ändå! Jag visste ju att hon var där ute någonstans! Vet inte vad det berodde på men täckningen den kom ju och gick lite som den ville så att få tag på någon var lönlöst. När jag fick syn på Madde i folkhavet efter LMFAO så spreds glädjen i hela kroppen var nästan så  jag fick glädjetårar när vi hand i hand gick mot scenen och rockade ihop till Benny Benassi! Sedan höll vi ihop hela kvällen innan det var dags att dra sig hemåt. Flera stycken ifrågasatte min solbränna igår men jag förklarade helt enkelt bara att jag ärvt min fars piggment, blev de klokare för det? Tror inte det!

Idag har ju inte varit lika roligt så himla trött och så var det svinkallt i skolan, brrr. Sen skulle jag vara duktig att plugga när jag kom hem från skolan men då slutade Internet att fungera, började se "Hur många lingon finns det i världen?" innan jag stack ner och träna en kortis. Internet fungerade igen men då kunde ja inte öppna dokumentet, SUCK! Så nu hoppas jag bara att det går att öppna i skolan annars måste jag göra om massa och det känns inte jättekul, men men what to do? Nu blir det att kolla klart på filmen innan jag säger god natt!


Min nya frilla.. snygg va?! :)

&Bells

pump it up.

Halloj!

Äntligen är dagen vi väntat på här!! STEREOSONIC det kommer bli så grymt nice, dagen kommer börja nere vid poolen vid 11 innan vi åker in mot stan. Stereosonic är en 1-dags festival som turnérar runt Australien och idag är de i Brissy på deras sista stopp,  om ni vill veta mer gå in på; http://stereosonic.com.au/. På scehmat för de jag ska gå och digga musik till är LMFAO, AVICII, AfroJAck, Acid Jack, Kaskade, Benny Bennassi, Ctrl Alt Del, Armin van Buuren och många många fler!


&Bells

yes thats right.

Halloj!

Har precis tittat klart på Sunes Jul avsnitt 3 - tjejgrej, börjar undra om det var för 10 år sedan jag blev rädd för tomtar eller om det kom tidigare. Var det tidigare så måste detta varit ett riktigt skräckavsnitt för mig. Kolla bara på hur tomtarna ser ut och de jagar Sunes dessutom i avsnittet;

Man lägger märke till små detaljer när man ser dessa avsnitt igen, ja menar hade de verkligen sånna här "nästa kassa" skyltar?
YES THATS RIGHT?





Verkar kunna bli en varm dag idag så blir en sväng ner till poolen. Har ca 60 sidor att läsa till på måndag så kan ju vara läge att göra det i solen :) Först ska jag och Madde iväg på ett zumba pass!
Ha det fint mina vänner!

&Bells

nostalgi.

Halloj!

Dagen började med en felringning som slutade med ett härligt samtal ifrån Sverige, bättre start på dagen får man leta efter! Kommer aldrigt sluta tycka det är lite häftigt att en annan stiger upp medan ni på andra sidan jorklotet går och lägger er.

Efter samtalet var det dags att ta tag i plugget, enormt mycket men jag vet inte vart jag ska börja eller vad jag ska plugga för jag fattar inte uppgifterna och lärarna har inte gått igenom det ännu.. bra va? Måste ju försöka ligga lite före nu eftersom man ska hem över jul och nyår måste hinna klart innan jag åker ju. Inte många dagar kvar nu innan man är tillbaka i Sverige, känns lite overkligt har inte förstår det riktigt än tror jag att jag ska hem. Åker ju visserligen tillbaka till Aussie efter bara två veckor men det Sverige känns så långt borta. Tittade nyss på vingar av glas och så såg jag svenska pengar och fick värsta nostalgi känslan, hahaha har varit borta i snart 3 månader och känner redan nostalgi över saker. Okej när jag såg stereon som är med i filmen för en sådan fick jag en jul för jag tror det är 11 år sedan av min mor och far...där kan vi snacka om nostalgi. Några år senare satt jag vid den stereon och väntade på att de skulle spela Adolphson & Falk - Mer Jul på radion så jag kunde slå på bandspelan och spela in den. När den väl var inspelad satte jag mig och lyssnade en bit, stoppade, skrev ner texten, satte på igen, stoppade skrev ner resten ibland var jag tvungen att backa för jag missat något, hahaha det var tiderna innan internet och letssingit.com!

Nu ska jag ner och knacka på Maddis dörr så ska vi ta oss ut i fredagskvällen, hyra en film och krypa upp i soffan medan ungdomar går ut och roar sig. Vi mer erfarna laddar inför söndag för då smäller det rejält Steresonic och  LMFAO!


&Bells

RSS 2.0