måndagens träning.

Halloj!

Måndagens träning är klar och det satt riktigt fint. Måndagarnas träningar är sjukt sköna efter helgens synder är det skönt att ge gärnet. Svettas och slita efter två dagar av ledighet. Gymmet vi har här på Genesis 1 är faktiskt riktigt bra, skön varvning mellan zumban på tisdagar och onsdagar. Men längtar redan tïlls imorgon när jag ska få skaka rumpan igen på zumban, wohoooo!!

Någon som har tips på bra träningslåtar, dela gärna med er!

&Bells

kings of leon.

Nästa vecka gästas Brissy av Kings Of Leon och eftersom det inte blev någon Rihanna för min del med brudarna hemma i Svedala denna vecka så kör vi på Kings of Leon istället! Deras låtar har jag så underbara minnen till men de bästa är nog ändra från vår roadtrip i USA där deras skiva gick varm! Nu ska lyssna på lite av deras låtar och peppa inför nästa vecka!

&Bells

stereosonic.

Halloj!

Wohoo!! Nu är biljetten bokad och betald och i skolan ska den bli utskriven. Den 4decemeber 2011 kommer gå till historien för Elin Svensson och nej har är inte alls redan övertaggad, haha! Kände att jag ville göra något speciellt för lönen jag fick denna månad så varför inte lägga den på Stereosonic som ska vara grymt! LMFAO, AVICII, Benny Benassi och så många andra fler som jag inte har någon aning om vilka dem är men det kommer bli grymt! För att kolla hela lineup checka in deras hemsida; http://stereosonic.com.au/!

Idag börjar tredje veckan på andra blocket, sjukt vad tiden går fort. Ligger fortfarande i fas med mina assessments vilket är oroväckande skönt. På Marketing Essentials håller vi på med att komma på en ny produkt och det kommer bli grymt. Kommer ge er en presentation på vår nya produkt när den är klar! Men först ska vi lära oss mer om Event Regulations idag, tror bestämt det är Work with "Regulatory Authorities" eller "Risk Assessment and Management" på schemat.

Ta hand om er!

Kram,

&Bells

bakis shopping.

Shoppa när man är bakis är perfekt, man blir så lycklig! Hittade fyra kap när vi svängde rung på Garden City tidigare idag, jag kommer bli så fin!


Pratade precis med min älskade mamma och hon visade hur fint hennes kök har blivit nu efter renoveringen efter vatten läckan. Saknar henne massor och hon är ju så fantastistk. Jag berättar om att vi ska boka biljetter och gå på Kings of Leon och sen på den grymma festivalen Stereosonic varpå mamma kontrar med " Ja ska på Tomas Ledin och Lena Philipsson" hahaha det är min fantastiska mamma det! <3
&Bells


halloween.

Halloj,

Igår firade vi Halloween här i Brissy. Vi alla svenska tjejer var hembjudna till Lucas ssom skulle ha Halloween/Birtdhayparty/Poolparty. Alla gick in för det stenhårt och alla var så sjukt coola! Hela huset var dekorerat i riktig halloween anda med pumpor, skelett och fejkblod lite här och var. Först när vi kom dit så var ingen utklädd så då kändes det lite awkard men sedan bytte folket om och nya gäster med konstymer dök upp! Sjukt kul med maskerad när alla verkligen går in för det!

dead cheerleaders.


pirate, devil & cheerleader.





&Bells

crazy stupid love.

God morgon!

Igår var vi och såg Crazy, stupid, love mycket bra film som hade det mesta. Ögongen tårades av både skratt och berördhet, jag blev rädd och skrek "åh fy fan" en gång och så dreglade ja lite också :)


Ryan Gosling




Nu är det dags att ta bussen in till skolan och låte lite som "the muppets" haha, ha det bra mina vänner!!

&Bells

less than 2 month.

Det är mindre än två månade kvar till julafton nu, helt sjukt! Vilket innebär att jag är åter på svensk mark om två månader, tiden bara rusar iväg! Tur att jag ska tillbaka ner hit ett par månader för jag känner mig inte klar här ännu! Julpyntningen har varit i full gång i veckor här i Brissy, detsamma i svedala har jag hört. Ser fram emot detta december då jag ska få sjunga julsånger och julpynta och allt det där andra mysiga som hör julen till och som jag missade förra året när jag reste runt i Thailand och Bali. Julstämningen på Genesis 1 kommer bli grym!!


&Bells

oh, vad jag längtar efter "dej".

Vad så lite kan göra så mycket. Har nog aldrig fått så mycket på posten som jag får när jag är här nere och jag älskart! Haha det är så roligt att få små brev, kort, paket för allt är små överraskningar. Ibland vet man att dem är på väg men ibland inte och då blir man extra överraskad. I förra veckan damp det ner ett jättefint kort från Sofia och Anna som skickade ner en tanke till mig! Tack söta ni, kommer också sakna er massa 2/11 och Rihannas låt - I love it!





&Bells

queen elisabeth II.

Halloj!

Igår fick vi celebert besök av Australiens drottning som hade en kort liten vistelse i Brisabane under sitt besök i Australien. Australiens drottning är nämligen även drottning över Storbritannien om ni inte visste det :) Vi gick ner med vår lärare till floden för att se när hon åkte förib med båten, det var varmt och dröjde innan hon kom. Men sen kom båten och där stod hon så glatt i sin gula dress och vinkade.

Det var ett x antal polispatruller som åkte längs med floden innan drottningen kom.





Den lilla gula pricke på bilden är Queen Elisabeth, man såg bättre i verkligenheten ;)


&Bells


gold coast 600.

Halloj!

Nyss hemkommen från en helt fantastisk helg i Gold Coast/Surfers Paradise. Joanne har varit en underbar värdinna hela helgen och det känns som jag kännt henne hela mitt liv. Mycket trevlig och knasig liten prick det där :) Det var första gången jag åkte dit men definitivt inte den sista! Träffat massa härliga nya människor från alla världens hörn. Solat, badat, festat helt enkelt njutit av livets goda. En minisemster mitt i allt är lovely! Kom dit i fredags och då blev det att leka i meterhöga vågor, kände mig lite som ett barn på julafton. Sedan gick vi hem för att göra iordning oss och gå över till Joannes kompis Sara som bodde vid racingbanan. Efter det blev det utgång men var så satans trött efter bara tre timmars sömn torsdag - fredag så höll helt ärligt på att somna på utestället, haha! Tur att jag har Madde då som drar upp mig på dansgolvet, hon och jag var snyggast och bäst på dansgolvet (vi var själva ;) ). Tidig hemgång så vi kunde klara av lördagen.

Startade med frukost/brunch på pancake paradise mycket gott! Hem till poolen för ett dopp och simmade några längder vilket var superskönt eftersom man var lite sliten från dagen innan. Joanne´s pool till skillnad mot våran var uppvärmd så det var riktigt nice att ligga i den och glassa runt!

Sedan begav vi oss till Gold Coast 600 - bilracet som var. Det låg ca 30min bort från Joanne och vi hade hört bilarna när det susade runt så vi var riktigt tagade. Det är helt sjukt vad fort dem kör! Det är helt galet, en annan skulle ju inte ens kommit runt ett varv medan de andra kört klart racet, haha! Fastnade vid en sidoaktivitet bikinitävling så missade hur det gick i racet haha, men finalen var idag men vi orkade aldrig gå dit och titta på det. På vägen hem åt vi på ett supergott sushi ställe som jag defentitivt kommer att besöka igen, sushi train ska bara hitta det här i Brissy ;)

På kvällen hade vi poolhäng/förfest hos Joanne. Körde Frozen Margaritas, dock utan tequila (hade vodka ist) och de hade inte hunnit frysa men gott var det :) Mycket trevligt folk och bra stämning, haha! Madde slutar aldrig förvåna mig, haha hon är för underbar och hon tänker då alltid på mig!

The super four;
Elin fix
Bella wants
Steffie drinks
Madde gets
frågor på det? ;)


surfers paradise.





såklart min ängel va med mig <3


paradise pancake.


utsikt från Joanne.

&Bells


muppets.

Halloj!

I skolan idag så sa vår lärare att när vi pratar svenska låter vi som the muppets hahaha vi fattade inte vad han menade och han försökte visa genom att vifta med händerna och låta. Vi fattade fortfarande inte så han vissade oss denna video;

Hahahaha låter vi svenskar verkligen så??

 



Efter skolan gick vi och shoppade lite förnödenheter och den sista delen till min maskerad outfit. Nu har jag allt och det kommer bli awsome!!! Sedan gick jag ner till gymmet när jag kom hem men då fungerade inte dörren för de höll på att byta lås så fick klättra genom rutan, hahaha vad gör man inte för att få träna!? :) Sedan i träningskläder gick jag för att inhandla en flaska vin tills ikväll och det tyckte han i affären var lite roligt så han var tvungen att kommentera det :p Insåg att de hade extrapris på vårt favoritvin igen så det blev två flaskor jag kom hem med, alltid bra med en extra flaska i kylen!! Nu blir det att peppa med party musik och imorgon åker vi till Gold Coast!

&Bells

 




äventyr.

Halloj!

I helgen drar vi iväg på äventyr igen, denna gång till Gold Coast/Surfers Paradise. Vi ska hälsa på en tjej, Joanne, som vi träffade på IBS-mötet i Sthlm tidigare i våras. Hon pluggar exakt samma ämne som jag gör i Brisbane fast hon gör det på Martin College i Gold Coast. Vi ska även gå på ett event där några av de svenska tjejerna ska jobba på GoldCoast 600 som är huvudsakligen en biltävling men på kvällen är det även konserter och lite annat skoj. Ska bli underbart att äntligen få åka till Gold Coast och se vad det är för underbar stad alla pratar om!

Bild lånad från:http://bengt-livethrdaskola.blogspot.com/2011/06/gold-coast-queensland-australien.html


&Bells

marketing essentials.

Halloj!!

Idag har vi haft vår första lektion i Marketing Essentials. Mycket intressant ämne och det är väldigt likt marknadsföringskursen som jag gick på Universitet, men vad gör det? Betyder bara att man kan gå ett steg djupare i sina assessments som för övrigt kommer att göra tillsammans med den oslagbara Madde! Vi ska jobba med brand extansion alltså ta en befintlig produkt och komma på något nytt de kan göra. Vi har redan börjat brainstorma och jag känner på mig att denna presentation och rapport kommer faktist bli riktigt rolig att göra :) Det gäller att bara gå loss och tänka ett steg längre think outside the box.


Pratade nyss en kortis med Far och Farfar! De är så söta dem två, Farfar som tycker jag är en skitunge som är på andra sidan jorden och Far som tycker att snart är det jul och då kommer jag hem en sväng. Sen tillbaka till detta underbara vackra land!

Zumbat loss ikväll, nu blir det Glee och även lite planering inför helgen. Ta hand om er!

&Bells

mer stormar.

Halloj!

Tänkte bara meddela att vår lärare igår berättade att kommande stormsäsong kommer bli den värsta på flera år..hoppas jag fattade fel! Annars, finns det någon slags kurs man kan gå så man lär sig hur man ska hantera stormar? Jag får googla fram det helt enkelt och hålla mig inomhus med massa bra filmer då istället :)

Nu ska jag iväg till skolan, Event Essentials står på schemat!

Ha det gött!

&Bells

moves like jagger.

Halloj!
Ikväll är det Zumba som gäller och jag hoppas denna låt spelas så vi kan skaka rumpa!!


Maroon 5 feat Christina Aguilera - Moves like jagger.



&Bells


school.

Halloj!

Första dagen på Event Regulations, mycket intressantare än vad jag trodde det skulle vara. Skönt också att vi kommer på lektionerna få jobba med våra assessments, wohoo. Så har redan börjat på en av tre! Efter skolan blev det en shopping tur på coles eftersom det är min tur imorgon att bjuda på lunch. Slog till med Tacos denna vecka, mycket gott blev det. Provsmakade innan jag mötte upp Madde i gymmet där vi körde en rejäl genomkörare så imorgon på zumban kommer det vara svårare än vanligt att skaka rumpa. Cilla och brudarna bjöd på film the other guy så är nyss hemkommen från henne. Lite seg film men fick mig ett par goda skratt emellanåt. Lovade lite bilder från skolan men Sofia du kan vara lugn det kommer komma fler festbilder också :)

Ta hand om er!!





&Bells

brownie.

Halloj!

Igår var det en riktigt slappardag vid poolen, njöt av solen och att inte ha något skolarbete. Det kommer ju ändras idag när vi börjar vårt nya block och idag startar Event Regulations. Vi bakade även en kaka igår åt Emelie som fyllde 21år! Minns min 21-års dag när tjejerna tillsammans med mamma ordnat en överraskning med supergod smörgås tårta! I love surprises! Pratade även med la familia igår vilket var riktigt mys, ibland vet man dock inte vad man ska säga när det är 10pers som sitter på andra sidan datorn och alla lyssnar på mig. Kul att veta att alla mår och jag saknar dem enormt mycket! Det kommer bli en underbar jul på många sätt och vis! Ett familjekort vore på sin plats snart!


Nu är det dags att ta bussen in till skolan och idag följer kameran med då min familj tyckte det var för mycket fest bilder på facebook. Så nu ska jag gå lös på kameran i skolan. Ta hand om er!

Brownien vi  bakade igår - finns massa roliga färdig mixar som man bara blandar med ägg och olja! Mer bakning i framtiden :)

&Bells

own this club.

Halloj!
Fredag allra redan? Vad hände med veckan? Är väl så när man bara hade skola tre dgr ;) Igår var vi ute och firade att första blocket är avklarat, körde en nykter kväll. Man missar så mycket när man är ute och är full, hade en av mina bästa utekvällar i Brisbane igår! Av flera anledningar kommer vi gå till Victory nästa torsdag och fler torsdagar fram över! Bjuder på en låt som är en stor hit är i Aussieland; Marvin Priest - Own This Club

 

Nu blir det true blood med Madde och sen är det tackokväll och film med underbara brudar som väntar denna härliga fredagkväll!



&Bells

footloose & eun.

Halloj!!

Igår var en fantastisk dag! Först zumba varav inledningslåten var waka waka!! Kan man blir mer pepp då? Nae tror inte det! Sedan var det hem snabbt och duscha för att förbereda mig inför bio och FOOTLOOSE! Vilken härlig romantiskt film som lyckats få en nytändning på den gamla klassikern! Har ni inte sett den, se den!!









Tog mig äntligen till läkare igår också fast min medicar card inte kommit ännu. Hade egentligen bara tänkt boka tid men till skillnad från Sverige så fanns det en tid redan 2 min senare. Själva besöket i sig tog väl inte heller mer än typ 5 min. På det han läkaren konstatera att jag inte har något virus eller liknande och att det är ingen fel på min hals så jag skulle fortsätta med den halsmedicinen jag har tills hela flaskan var slut! Eftersom jag varit småkrasslig hela tiden sedan jag kom hit och ögonen har runnit och klibbat ihop sig så trodde han att jag var allergisk! Tydligen kan man bli det när man flyttar från skandinavien till Australien, han babblade på om pollution hit och pollution dit och jag satt och nickade och log! Det fanns inget annat än att införskaffa allergitabletter så får vi se om jag blir något bättre. En sak är säker iaf trött blir jag av dem vilket kunde vara en bieffekt. Ajusst det, när jag kom hem så hade mitt medicare card kommit ironiskt? Tydligen så tycker de jag skriver som en kratta eller så kan dem inte läsa för enligt kortet heter ja; Eun C Svensson.

Ta hand om er och ni hemma i Sverige, se till att gå på bio i höstmörkret!

&Bells

1st block.

Halloj!

Wohoooooo! Första blocket är över för min del för nu har jag lämnat in min sista assessment!! Har fått betyg för tre av mina åtta assessment och so far so god! Betygsättningen här är lite olika Sverige samt olika i olika ämnen vad jag har förståt men i de två ämnena som jag har haft detta block är betygsgraderna 0,1,3,5 där 0 är icke godkänd och allt över är godkänt.

Två accounting assessment som vi gjort kunde man bara få 0 eller 1 och jag fick 1 på båda! Den tredje acounting assessmenten där jag, Madde, Cilla och Ewelina gjorde en presentation kunde man få upp till 5 och fick vi en 3a! Trodde verkligen inte vi skulle få mer än en etta så sjuuukt nöjd! :) Nu är det bara att vänta på resterande 5 ska betygsättas och nästa vecka börjar block 2.


&Bells

davie guetta feat jennifer hudson - night of your life.

Halloj!

Sitter for narvarande i skolan och pluggar! Kanner att jag ar pa banan och det underlattar sa sjukt mycket med bra musik i oronen. Just nu peppar denna lat mig;



&Bells


det är viktigt att vara rädd om sig..

Hur underbart är det inte med överraskningar?? Jag bara älskar dem! Igår hämtade jag ut ett paket som väntade på mig hos hyresvärden och hade ingen aning om vem det kom ifrån. Då var det fina underbara Johanna som skickat ner en gåva. Veckans NU kommer vara perfekt att läsa och grotta ner sig i när man ligger i poolen kommande helg, i love it!




&Bells

one month.

Kan inte förstå att tiden går så sjukt snabbt. Insåg precis att jag varit här i Australien mer än 1 månad nu, helt sjukt. Ibland känns det som man nyss kom hit att man var i Sverige igår, men sedan så känns som man varit här i ett halvår och det var sjukt länge sen man rullade genom Linköping på cykeln!

Har hunnit med en hel del sen vi kom hit och mer kommer det att bli. Fortfarande vissa saker som jag borde ha gjort men inte hunnit ännu. No stress! Människor är verkligen trevligare och öppna är i Australien än vad vi svenskar är. Hur ofta brukar du tacka busschafören när du stiger av bussen i Sveriga? Aldrig/Sällan! Här i Australien? Alltid/Oftast.

Känner mig hemma är i Aussieland och känner att Mount Gravatt är mitt neighborhood liksom, haha! Man känner sig bekväm hittar till dit man ska och det lugnet som har infinnit sig i mig här är helt fantastiskt. Även om man är sjukt stressad över alla dessa assessments som ska vara inne imorgon och på torsdag så är det ändå no stress filosofin man lever här och jag gillart! Längtar dock till på torsdag då alla assessments är inlämnade och klara och man kan bara släppa skolan för ett tag innan måndag då nästa block börjar :)!
Nu blir det att fortsätta med sista assessmenten innan det är dags för lite how I meet your mother och sängen!
&Bells



rune.

Halloj!!

Nu är husdjuret döpt..RUNE. Det var Bella som fick döpa honom för hon var så go och handlade hem massa gott från Ikea till mig häromdagen. Rune var till och med framme och hälsade på och satt på väggen och myste med oss. Tur att han håller sig borta när Madde är på besök :p

knäckebröd <3

Helgen består mest av partaj, tredje kvällen idag nu men det är så skönt att släppa loss när man pluggat konstant de senaste dagarna. Igår var vi på Fridays som är ett riktigt bra ställe här i Brisbane. Bra musik och igår var många gamla godingar de spelade som låten casanova och de slängde även in en liten Backstreat Boys låt litt Maddes lycka. En kväll fylld av många skratt, började med att vi tjejer gick hårt på själutlösaren på kameran resulterade i en del hemska men roliga kort! Isabella, sötaste igår, springer iväg för att hämta vatten men återkommer med ett vinglas och sprudlar av glädje och säger "De hade inte vatten så köpte vin istället"!

Utsikt från Fridays - Story Bridge.


Bella & Jag på förfesten.




Själutlösar bilder kan få vilken förfest som helst att bli succé. Gäller bara att bjuda på sig själv! :)


Jag på Fridays.

Nu är det dags att göra sig klar för kvällen. Vad ska man ha på sig? Shoppade loss igår så kanske ska ta på mig något nytt ikväll? Steffies klasskompis ska ta med oss på ett nytt ställe som vi inte varit på innan så ska bli spännande.

Hoppas allt är bra med er i Sverige, ta hand om er!

&Bells

den svenska björnstammen.

Halloj!
Ikväll blir det att testa Brisbanes uteliv en torsdag, är ledig från skolan imorgon och enbart 1 assessment kvar att göra till nästa vecka! Laddar upp med denna låt ikväll, norrköpingsbandet Den Svenska Björnstammen;


&Bells

bilder på mitt rum.

Halloj!

Har ännu inte döpt vårt husdjur ännu för jag träffa honom aldrig igår, men nästa gång när jag träffar honom ska jag se vad som passar honom bäst. Men tack för alla förslag! :)

Just nu är det plugg, plugg ,plugg som gäller så att man kan slappna av i Gold Coast som vi tänkt åka till i helgen! Just nu har jag i princip bara en assessment kvar och det är att skriva en Financial Report. Har lite småslip på några två andra assessment men det mesta är klart på dem, så himla skönt!! Tänkte bjuda på lite bilder på mitt rum;




&Bells

namnförslag?

Någon som har ett namnförslag till vårt nya husdjur?? :)


&Bells

kanelbullens dag.

Halloj!

Isabella hade dagen till äran bakat kanelbullar a la Australien, supergott!



Hoppas nu alla tar tillfället i akt och unnar sig en nygräddad mumsig kanebulle!

&Bells

we rocked.

Lucia på phi phi 2010!


Första presentationen avklarad och så grymma vi va!! Bara att ladda om inför nästa som är imorgon och då får vi två tillskott i gruppen, Ewelina och Cecilia!


&Bells


allas.

Halloj!

Idag kom det en överraskning på posten från min kära moster och morbror.

Perfekt att ligga och steka i solen och lösa lite kryss!


Ser inget slut på dessa assessments jag gör hela tiden för det verkar hela tiden finnas något att tillägga eller ändra på. Imorgon är det i alla fall dags att lämna in en assessment (som känns som två för den är uppdelad) sedan på eftermiddag är det dags för min första presentation på engelska. Behöver inte vara själv utan min tappra vapendragare Madde ska stå med mig där framme så ska vi presentera om Event industrins problem de haft de tre senaste åren. Vi har dock piffat upp vår ppt så det ska bli roligare att lyssna på oss när vi står där framme :) Sedan på onsdag är det dags för ännu en presentation men den gången är det i ämnet accounting och då ska det pratas budget. Efter det så är det "bara" 3,5 assessment kvar att göra och lämna in till nästa vecka, jippi!!

&Bells


parklife.

Halloj!

Hade en helt fantastisk dag igår på festivalen parklife. Jobbet vi fick göra i början var väl inte det roligaste men efteråt oj oj oj! Jobbade från 7 på morgonen till ca 12, sedan var in på en bajamaja byta om och sminka till sig lite sen var det bara att köra. Det var jag, Camilla, Isabella och Ewelina, Madde (som bor här), hennes kille + killkompis som inledde festivalen med att dansa loss sedan under eftermiddagen joinade även Cecilia, Madde och Stefanie. Det fanns alltid grym musik på någon av scenerna och eftersom man jobbat på förmiddag hittade man relativt bra, blev lite förvirrande när de stängde av en väg med det löste vi! De hade en jättesmart sak att om man lämnade tillbaka sitt plastglas som man hade köpt sin dricka i så fick man $1 kupong att köpa ny dricka för! Folk var som galningar och sprang efter muggarna som låg på marken åh ja jag tog väl upp en och en annan också, är det festival så är det! :)

Upptäckte en grym Dj Diplo har ni inte lyssnat på honom gör det! Upptäckte även en grupp vid namn Gossip som var grymt bra. Sebasteian Tellier var lite av en besvikelse men han har en skön röst, the naked and the famous var grymt bra. Men grymmast av allt var sista låten på hela festivalen och som jag tror de flesta hade väntat på Duck Sauce - Barbra Streisand. Alla var grymt taggade och vilken känsla när de stängde av musiken och man hör alla tusentals människor nynnar/sjunger med till låten, GRYMT! Lykke Li såg vi tyvärr inte för hon var samtidigt som Duch Sauce.

Konstanterande efter festivalen;
* Aussiepojkar har stora muskler, mums!
* Aussieflickor bär gärna alldeles för små kläder
* Min rygg klarar inte av mina dansmovies en hel dag
* Första festivalen i Aussie men absolute inte den sista!!


Jag glömde såklart min kamera hemma denna dag men har lånat lite bilder från de andra tjejerna samt så bjuder ja på lite mobilbilder..

Isabella, Ewelina, Camilla, Ja & Madde! (Foto: Madde)

Riverstage i Brisbane  - Sahara stage Parklife.



Ewelina, Camilla & Isabella


The Naked and the famous at Sahara Stage.



Duck Sauce at Sahara Stage
&Bells

RSS 2.0