anton <3

Nyaste tillskottet bland mina syskonbarn, hur söt som helst!!

&Bells

happy australia day mate!


Detta linne tar jag på mig idag för att fira denna dag...

&Bells

rain.

Halloj!

Just nu är det uppehåll men fy fan vad det har regnat här nere, de har till och med varnat för flodvågor. De hade stängt av massa vägar och skolor och så idag men inget vi påverkades av och nu på eftermiddage började regnet att avta. Men prognosen säger ännu mera regn imorgon och till helgen but what to do? Får användning av min nya regnjacka och paraply!

Imorgon är det Australia Day vilket vi ska inleda med champagna frukost för Cilla som har fyllt år. Sedan ska vi in till stan till ett ställa där man häller kackerlackor i burkar för att se vilken som hittar ut först så kan man spela på olika kackerlackor, låter det roligt? Tydligen grymt ställe på Australia Day så vi får väl se ;) Kvällen avslutas med en BBQ - vart? Ja det får vi se imorgon men troligen hemma hos oss!

- Australia Day firas varje år till minne av då brittiska båtar anlände till Sydney Cove 1788 -


Lite bilder från helgen...


isbjörn på Sea World - Gold Coast





Kändes oss som 18 (16) igen och körde på en backpacker - barrunda och då ingick detta fina hawaii halsband och en glow stick! Kul och värt pengarna var det iaf!


&Bells





mp3 experminet eight.

Hur coolt är inte detta?

&Bells

prov.

God morgon!!

Oj,oj,oj vilken helg jag haft, Gold Coast levereade i helgen vill ja lova men satan vad trött ja är. Livet är tufft ibland, jobb på Big Day Out igår resulterade i sen hemgång och nu tidigt upp för att gå till skolan och ha prov! Eventbranschen mina vänner har nästan samma underbara tider som tågbranschen. Tjänade lite pengar igår och fick se Kanye West och förhoppingsvis klarar jag mig med mindre än 8 fel så jag kan få 5:a även denna gång! Nu blir det kaffe kaffe kaffe så vi vaknar!

Ha det toppen!!

&Bells

risk.

Halloj!

Lite skolupdate;
Igår fick vi betyg från den andra kursen som vi hade i blocket innan jul, Risk Management - det mest förvirrande ämnet jag någonsin läst. Tydligen fattar jag mer än vad jag trot för fick mitt första PD! (PD är Sveriges motsvarighet till MVG) Fick 5:a på båda mina inlämningar så är lite nöjd! Så någon som behvöer en Risk Management Plan vet ni vem ni ska tala med ;) På måndag är det dags för mitt "riktiga" första prov här nere det är i dataprogrammet Summit hoppas p åen fullpott och även PD i det ämnet, måste gå all in  nu när man ligger på topp!


Reseupdate;
Idag - alldeles strax - går bussen iväg  mot Gold Coast där jag ska spendera denna helg! Idag blir det ett besökt       till sea world, imorgon stranden och på söndag ska jag jobba på BigDayOut där headlinern är Kanye West!
http://www.bigdayout.com/


Familjeupdate;
Skypdae med syrran igår så fick se Anton live för försa gången, japp min syster och hennes karl har fått sitt andra barn - en son! Grattis och all lycka till dem!



Nu är det dags att till stranden, ta hand om er!!

&Bells

byron pics.

Glömde kameran hemma i Brissy och min blixt på mob slutade fungera men här är lite bilder från helgen lånade från andra och lite egna ;)

invigning av mitt strand kit - Scarf, kudde ("ministol") och fyra pinnar - en i varje hörn för att minimera sanden - goood shit!! :)


Aquarius Backpackers - hostelet vi bodde på.








Söndagsmarknad


"I ve got a message look into my eyes"


skön avslappning innan bussen tog oss tillbaka till brissy!


&Bells

smile.

sötnos!




shoes.

Halloj!

Fick sluta lite tidigare ifrån skolan idag så jag och Madde gick förbi en skoaffär jag "hittade" förra veckan vilket resulterade i två par nya skor..en kvinna kan aldrig ha för mycket skor!

Ugg´s för kalla dagar



Sandaler för varma dagar ;)



'Efter skolan blev det filmmys med Madde the three musketeers jag tycker att D´Artagnan är ett väldigt fint namn. Kan man döpa sitt barn till det? Annars får ja skaffa mig ett husdjur som jag kan ge namnet till! Efteråt gick vi ner till gymmet och jag körde igenom hela kroppen så imorgon lär det bli svårt att gå men ska det va så ska det va. Annars har kvällen bestått av dammsugning, tvättning och nu har jag tänt ljus och väntar på samtal från Sverige!


Ta hand om er!

&Bells

what doesn´t kill you makes you stronger.

Halloj,

Måndag morgon och regnet öser ner utanför fönsteret gå och lägga sig igen och dra täcket över huvudet går icke, strax iväg till skolan som gäller! Byron Bay leverade som vanligt även om helgen inte riktigt blev som jag tänkt mig men "What doesn´t kill you makes you stronger" så att säga!



Fått min första 5a i skolan nu också, grupparbetet som jag, Ewelina, Emelie och Camilla gjorde! We nailed it! Dags att gå till skolan och jobba på sin nästa 5a. Ta hand om er!

&Bells

applied computing - events.

Halloj!

Nu är skolan i full gång och har haft Applied Computing - Event nu måndag, tisdag. Det är ett dataprogramm "Summit" som är framtaget för event. Ett mycket smart program som gör att man enkelt kan planera sitt event med många funktioner allt från när var hur och eventet ska hållas, vilka är inbjudna, finns de olika biljetter, man kan skriva ut fullständiga listor och massa annat nödvändigt! Har ju bara börjat så finns väl ännu mer att utforska :) Imorgon är det två nya ämnen till så detta block kommer jag har tre ämnen!

Passar på att njuta lite av ledigheten nu innan allt plugg efter skolan drar igång så igår efter skolan var vi några som var iväg på Brasiliansk BBQ. Det innebär i princip Kött, Kött och åter Kött inga tallrikar eller bestick här kör man lite "grottmännisko stil". Supergott var det och vi introducerade grillad majskolv för dem! Idag efter skolan var det dags att skaka rumpa på Zumban igen vilket var fantastiskt roligt så himla peppa inför den kommande veckans aktiviteter! Efter zumban möttes vi tjejer nere vid vårt BBQ-område och grillade, pratade och myste - kvalitets tid helt enkelt.


På torsdag är det lite födelsedagsfirande för de nyblivna 25-åringarna Madde och Alec vilket kommer börja med förfest på Genesis och avslutat inne i stan på Victory. Dagen efter, 8.00am, går bussen till Byron Bay där vi kommer tillbringa hela helgen - it feel awesom to be back!!

Nu ska jag försöka har ju gått sådär de första nätterna, jetlagad till max! Igår kunde ja inte sova när jag kom hem så la mig på soffan och glodde på TV vaknade runt 5 och gick in och sov sista timmen i sängen, haha! Ikväll ska jag försöka somna i min egen säng för min roomie kom nyss hem så hon kanske inte vill hitta mig i soffan inatt :p

Ta hand om er!

&Bells

im back.

Halloj!!

Nu är jag åter igen i Aussie! Flygresan gick sådär måste jag säga, mycket jobbigare än resan till Sverige. Hade svårt att hitta ett skönt sätt att sitt/ligga på turbulens på de både längre flygen och jag var skiträdd! Det var inte ens så mycket att man märkte av att andra reagerade utan bara att kapten sa till och alla inkl. flygvärdinnorna var tvugna att ta på sig bältena så det kan säker vara värre men fy satan vad jag inte gillade det. Tur att det dröjer ett tag innan jag ska sätta mig på ett plan igen!

Det är med massa blandade känslor jag är tillbaka i Aussie igen, jag har verkligen saknat livet här men det var så skönt att få komma hem ett tag och få känna på "verkligheten" lite. Det var så  mys att träffa alla vänner igen och min familj har saknar er verkligen när jag är här nere! Det var perfekt att ha en nyårsfest så man kunde bjuda in alla man ville och vilket nyår det blev! Mycket trevlig fest där jag tror alla hade en fantastisk kväll av att döma efter hur skitigt det var dagen efter så tror jag alla hade kul ;)

ja på nyår.



&Bells


RSS 2.0