easter 2012.

Halloj!!

Oj oj oj vilken påsk jag har haft men strålande sol hela helgen igenom!! På lördagen körde vi påskafton a la aussie/swedish way! Började med BBQ och provade Kanagaroo för första gången och det var helt OK lite för mört för min smak eftersom jag gillar stekar well done. Första leken som anordnades var tipspromenad där man ska gissa vem som kommer vinna tävlingen som kommer avgöras senare. Sedan sprang jag upp för att byta om så man kunde gå fullt ut i Öl brännbollen! Hahahaha länge sedan jag skrattade så mycket! Uppvärmingen bestod av hoppa säck och springa med en sked i munnen med ett ägg på. Sedan när vi skulle förklara hur brännboll går till för icke svenskarna så gick det ju sådär, hahaha! Det blev helt fel i skallen på dem att man kastade bollen till sig (where the f'ck is the pitcher??) och att vi kunde vara flera stycken på samma ställe samtidigt (go back go back go back you cant be two at the same base!!!) Efter mycket om och men började de sakta men säkert att förstå spelet! En av höjdpunkterna var när en amerikanare lyckas slänga iväg hela racket istället för bollen rakt upp på spelplan, som tur var skadades ingen då MEN givetvis ska ju allt hända mig, fick en boll rakt på handen. Tur i oturen aktade jag mitt ansikte för bollen och fick då istället den på handen, blåöga deluxe om jag inte haft händerna där! Kvällen fortsatte med ännu mer lekar och runt tio elva på kvällen kom någon på den briljanta idén om att vi skulle spela fotboll. Riktigt roligt men tog slut ganska tidigt för mig för som sagt saker händer allti mig så fick en rejäl glidtackling och blev lte omtucklad så valde att socialisera mig istället för att fortsätta spela :p Någonstans mitt i allt detta blev det bråk mellan några pojkar och jag gillar icke det så höll mig i bakgrunden och allt lugnade ner sig när polisen kom! Därefter blev det hemgång, några gick vidare på "efterfest" medan jag gick hem till min säng!
Måla ägg..javisst!!


ölbrännboll

Söndagen bjöd på linköpings reunion nr1. Mötte upp Esther och Emelie i South Bank och sedan så käkade vi lunch, strossade lite, satt i gräset och bara pratade en massa gamla minnen. Blev också en hel del skvaller om vem som gör vad nu för tiden och si och så, haha! En mycket trevlig eftermiddag! Dock hade jag ont i hele kroppen efter alla bravader jag var med om dagen innan! Senare på kvällen var det dags för reunion nr2 Emelie kom på besök! Tog bussen hem till mig och sedan satt vi i mitt vardagsrum i flera timmar och uppdaterade varandra om våra liv! Sedan slocknade vi ganska så fort i sängen!

Måndagen bjöd på strålande sol så en frulle på balkongen fick vara våran start på dagen. Sedan flyttade vi oss ner mot poolen för sol och bad. Kvällen bjöd sedan på grill, sangria och utgång! Fantastisk rolig kväll som bjöd på det ena och andra! Provade en ny klubb där det var max 10 per på så åkte in till stan till gamla trogna DUB ist! Händelserik kväll som gjorde att jag inte mådde allt för bra i skolan dagen men jag va där och presterade mer än jag trodde jag skulle klara av. Efter skolan mötte jag upp Emelie och Henke inne i South Bank för en glass och lite parkhäng innan vi tog bussen till Garden City för bio American Pie - Reunion hahahaha den filmen var crazy, hahaha garvade så jag tjöt! Kroppen värkte fortfarande efter påskens påhitt så kanske inte var den bästa att se när hela kroppen gör ont när man skrattar.

Onsdag morgon var det dags att ta farväl av Emelie som skulle flyga tillbaka hem till Adelaide. För mig blev det ännu en dag i skolan och sedan så hyrda jag, Madde och Cilla film unnade oss en lugn filmkväll medan de andra gick ut och skakade rumpa! Vi sparade oss till torsdagen för en ordentlig DUBSTEP kväll som var awesom, pratade med massa konstigt folk som kallades oss för vikingar och som inte kunde förstå att jag var svensk för jag var ju inte blond, hahaha!! (Både Madde och Cilla är blonda bör tilläggas :p )

Kroppen har börjat återhämta sig, dick börjar min hals göra ont så denna helg blir lugnt. Har även på något sätt lyckats sträcka en muskel eller något på vänster sida för det gör satans ont när jag skrattar och i vissa rörelser sticker de till börjar bli bättre men träningen får vänta lite.

I går somnade jag framför "Ensam Hemma" kl 9isch och vaknade en timme sedan och sa "Oj jag tror jag måste åka hem  nu"...bor bara en trappa upp så vet inte riktigt var jag tor jag vaknade någonstans haha tjejerna fick sig ett gott skratt iaf! Kvällen bjuder på myskväll hemma hos Madde (IBS-reps.) med troligen lite skärgårdsdoktorn eller något annat av hennes svenska serier/filmer som hon samlat på sig under hennes Aussiår!

Ta hand om varandra!!

&Bells

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0