cairns <3

Halloj!

Mycket har hänt de senaste dagarna, både på gott och ont. Fyra nätter har spenderas uppe i vackra cairns, helt kär i den staden! En väldigt mysig och fin stad som har regnskogen på ena sidn och stora barriärrevet på andra sidan. På grund av det tropiska klimatet kändes det som att komma till Thailand igen när man klev av planet. Värmen är helt annorlunda till vad den är här nere i Brissy, även om man kände en liknande värma i somras men ni vet den där tryckande fuktiga värmen den hade de där uppe.



Vi landade på torsdag morgon och åkte till hotellet, dumpade väskorna och begav oss mot, vad vi trodde, stranden! MEN fick då reda på det inte fanns någon centralt som vi kunde bada i pga av att det är manetsäsong så vi landade vid lagunen istället vilket passade oss väldigt bra. Mötte senare upp några kompis som var där uppe och planerade kvällens aktiviteter! Gratis goon, pizza och champagne..vem tackar nej till det? Inte vi så hem till hotellet, power nap och sedan på med kvällens outfit! Kvällen var riktigt bra och lite utöver det vanliga, vet inte hur det gick till med deltagande i en danstävling var vi i alla fall. Att vinna fanns ju ingen möjlighet till så länge man inte tog av sig några kläder och medan några av de andra tjejer slängde lite kläder här och var behöll jag och Madde vartenda litet plagg på! På väg av från scenen fick vi drinkbiljetter för vi hade ställt upp, catching!

vår hotellsäng.

Sara, Camilla, Lisette, me and Anna!


På fredagen hittade vi till stranden i alla fall, en underbart mysigt område strax norr om cairns palm cove. Lapade sol hela dagen innan vi åkte tillbaka till Cairns. Blev en lugn kväll med middag så vi skulle vara ordentligt utvilade inför lördagens utflykt. På lördagen var det dags att bege sig med båt ut till barrärrevet. Snorkla bland alla dessa djur och få klappa vissa av dem var en helt fantastisk upplevelse! Helt slut efter en dag ute på havet så en behövlig tupplur efter det var dags för utgång #2! Var ju tvungen att använda våra drinkbiljetter från i torsdag! Ännu en rolig kväll vilket jag inte tror att jag och Madde kan undivka när vi rockar våra kroppar tillsammans!











På söndagen var vi tillbaka på stranden men provade denna gång clifton beach. Finare strand än palm cove och det var strålande sol hela dagen. Underbart att bara få vara och ligga i sanden och njuta av livet, kunde inte haft en bättre söndag! På måndagen var det dags att åka hem men innan det hann vi med en sista solning vid lagunen, gäller att lapa så mycket sol som man kan! :)







Cairns fick mig nyförälskad i Australien igen. Det är ett sådant spännande land som kan erbjuda så mycket och människorna här är helt fantastiska. Ska njuta så mycket jag bara kan mina sista månader här nu <3 Nästa äventyr är inte inbokat ännu men det lutar mot en påhälsning söderut!

&Bells

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0